Jyvässeudun retkikohteet TOP 10


Jyvässeudulta löytyy paljon sopivia päiväretki ja luokkaretkikohteita. Olen koonnut parhaita kohteita yhteen ja osa kohteista on myös erittäin sopivia esimerkiksi liikuntapäivän viettopaikaksi.


1. Edullinen ja varmasti hauska: Jyväskylän monitoimitalon Telinevoimistelusali on aivan huippu paikka lapsille.

2. Suomen Käsityön Museo tarjoaa monipuolisia näyttelyitä ja sisäänpääsy on ilmainen alle 18 vuotiaille.

3. Jos lapset saisivat äänestää, ehdoton hitti on laserpelausta järjestävä Megazone. Hintatiedustelut ja varaukset jyvaskyla@megazone.fi tai 050 555 8117

4. Tutustumiskierros Toivolan vanhaan pihaan on elämysmatka lapsille. Paikasta on mahdollista varata opastettu kierros ja pihan yhteydessä olevasta kahvilasta on mahdollista hankkia retkieväät.

5. Jyväskylän kaupunginkirjasto tarjoaa lapsille paljon erilaisia tapahtumia. Pienimmille sopivat Satutunnit ja isommille lapsille järjestetään paljon erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia.

6. JP Action-Center tarjoaa trampoliinimaailman, jossa löytyy pompittavaa.

7. Pienellä budjetilla toteutettava reissu: Laajavuoren ulkoilumaastot ja laavu, jossa paistaa makkaraa toimivat aina. Mikäli retkikassaan on kertynyt enemmän rahaa retkipäivän voi toteuttaa Laajavuoressa myös niin, että ohjelmassa on Rantsasipi Laajavuoren kylpyläkäynti tai keilaus.

8.

9.

10.